Στόχος
μας είναι η γρήγορη παραλαβή, ο σχολαστικός καθαρισμός, το άψογο στέγνωμα, υπηρεσίες φύλαξης και γρήγορης παράδοσης.

  ΠΑΡΑΛΛΑΒΗ 

 Η εταιρεία μας εξυπηρετεί τις πόλεις των Τρικάλων, Καρδίτσας και Λάρισας. Το συνεργείο μας βρίσκεται άμεσα στο χώρο σας κατά τη παραλαβή και τη παράδοση των ειδών σας.

Σε περίπτωση που η παράδοση και παραλλαβή γίνει στην έδρα μας, θα λάβεται 10% + 10% έκπτωση στην τιμή αντίστοιχα.

 


ΔΙΑΛΟΓΗ - ΤΙΝΑΓΜΑ

   Υπάρχουν εκατοντάδες είδη χαλιών που αντιμετωπίζονται με διαφορετικό τρόπο καθαρισμού. Προχωράμε στη διαλογή, τα χωρίζουμε ανά κατηγορίες και ποιότητες, τινάζεται αρχικά η σκόνη με ειδικό τιναχτίρι και μετά εφαρμόζοντας τη μέθοδο καθαρισμού που αρμόζει στο κάθε χαλί με μηχανήματα  τελευταίας τεχνολογίας.

 

 Τιναχτίρι

 

 

Πλυντήριο

Ξεβγαλτικό

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΞΕΒΓΑΛΜΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ

Το ξέβγαλμα γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους και μηχανήματα χρησιμοποιώντας άφθονο νερό, απομακρύνεται έτσι και το τελευταίο ίχνος σκόνης ενώ απολυμαίνουμε και την παραμικρή εστία μόλυνσης.

 

Λεπτομερής Καθαρισμός.

 ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΑ  

 Μετά τον καθαρισμό, το πλύσιμο, την απολύμανση ακολουθεί το στράγγισμα σε υψηλές στροφές φυγοκεντρικά. 

Σουρώστρα 1

Σουρώστρα 2

Απλώστρες

ΣΤΕΓΝΩΜΑ

Το στέγνωμα γίνεται σε ειδικά μελετημένους χώρους μακριά από το φθοροποιό ήλιο πετυχαίνοντας άριστα αποτελέσματα ποιότητας.

 

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

 Εξίσου σημαντική είναι και η διαδικασία της συσκευασίας, τόσο όσον αφορά τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την συσκευασία όσο και οι επιμελείς χειρισμοί του εξοπλισμού απο το προσωπικό. 

Συσκευασία

Πάγκος Συσκευασίας

Χώροι Φύλαξης

ΦΥΛΑΞΗ

Το χαλί σας αφού τυλιχτεί σωστά φυλάσσεται για όσο καιρό επιθυμείτε σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους υπό κατάλληλες συνθήκες θερμοκρασίας, υγρασίας και αέρα.