ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ

  ΥδροβολήΗ εταιρεία μας δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια σε ειδικούς καθαρισμούς υψηλού επιπέδου. Ειδικό καλαθοφόρο μηχάνημαΤα μέσα που χρησιμοποιούνται είναι μηχάνημα υδροαμμοβολής καθώς και ειδικό καλαθοφόρο μηχάνημα δυνατότητας ανύψωσης έως 17 μέτρα. Η πολυετής εμπειρία σε συνδυασμό με τον άψογο επαγγελματικό εξοπλισμό μας, μας καθιστά μια από τις καλύτερες εταιρίες της περιοχής μας. Το άψογο αποτέλεσμα, η υψηλή αισθητική και η παράδοση των εργασιών στον προβλεπόμενο χρόνο είναι απόρροια όλων των ανωτέρω.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 • ΥΔΡΟΒΟΛΗ

  Το σύστημα της υδροβολής άφορα τον καθαρισμό οποιασδήποτε μορφής επιφάνειας με τη χρήση ζεστού ή κρύου νερού πιέσεως έως και 700 bar me αποτέλεσμα την απομάκρυνση σκουριάς, χρωμάτων και άλλων ανεπιθύμητων υλικών. Ιδιαίτερο έργο η εταιρεία μας σημειώνει στον καθαρισμό πέτρινων παραδοσιακών κατοικιών, εκκλησιών και βιομηχανικών μονάδων.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

  1. Καθαρισμός δεξαμενών, βιομηχανικών εγκαταστάσεων.
  2. Καθαρισμός σοβάδων-αρμού πέτρινων κτισμάτων σε βάθος.
  3. Βιολογικοί καθαρισμοί εργοστασίων.
  4. Πρασινάδες.
  5. Μούχλα πετρόχτιστων οικιών.
 • ΑΜΜΟΒΟΛΗ

  Η χρήση της αμμοβολής έχει την ίδια αποτελεσματικότητα στον καθαρισμό επιφανειών, πέτρινων-μεταλλικών ή μη. Η διαφορά συνίσταται στη χρήση υγρής ή ξηρής άμμου για την απομάκρυνση δύσκολων ρύπων, χρωμάτων ή λεκέδων από προσόψεις κτιρίων μεταλλικών και μη, τοίχους, ξύλο ή μνημεία.

ΕΡΓΑ

Εδώ, παρουσιάζονται ενδεικτικά κάποια από τα έργα μας:

 υδροαμμοβολήΥδροαμμοβολή Υδροαμμοβολή

 Πριν2

 

Βιομηχανικοί Καθαρισμοί